Donateurs

Toneelgroep Burgernut weet zich gesteund door een grote groep donateurs. Met hun bescheiden financiële bijdrage spreken de donateurs waardering uit voor het werk dat Toneelgroep Burgernut doet en steunen zij onze vereniging. Het verzorgen van een mooie toneelvoorstelling is een kostbare aangelegenheid. U kunt daarbij denken aan het bouwen van een mooi decor, de verlichting, het geluid, de zaalhuur, de opvoeringsrechten etc.
De donaties maken het daarnaast mogelijk om de jarenlange traditie van het kindertoneel voort te zetten.

Donateurs krijgen, voor elke voorstelling, tijdig een prachtig programma toegestuurd.

programma-2018-ja ik staak_burgernut-druk-lc  programma-2018-ja ik staak_burgernut-druk-lc2  programma kindertoneel-2018_burgernut-mail

Ook bieden wij onze donateurs dit jaar een gratis lot aan wanneer zij onze voorstelling komen bezoeken. Hierbij geldt dat alleenstaande donateurs per gekocht kaartje per productie max. 1 lootje krijgen. Echtparen/samenwonende donateurs krijgen maximaal 2 lootjes per productie op vertoon van de gekochte kaartjes. Na afloop wordt het winnende lot getrokken en dat is goed voor een mooie prijs!

Ook donateur worden?
Mail je gegevens aan: toneelgroepburgernut@gmail.com en wij gaan het regelen. Alleenstaanden betalen een donatie van € 2,50 per jaar.
Gehuwden/samenwonenden betalen een donatie van € 5,00 per jaar.

Bankrekeningnummer Burgernut:  NL60RABO0367305674
logo molen