Nieuws

De Puch e-bike is door Fred Kooij uitgereikt aan Daniëlle van Well. Ze is er zichtbaar heel blij mee.

Bekendmaking winnaar van de Puch e-bike

De trekking van het winnende bonnetje heeft op 12 februari 2024 plaatsgevonden. De fiets is gewonnen door: Danielle van Well uit Purmerend. Van harte gefeliciteerd met deze prachtige e-bike.

Vijf mooie voorstellingen, leuke reacties, geweldig publiek
Ook hier willen wij alle bezoekers van onze voorstellingen, in totaal bijna 600 over 5 voorstellingen, heel hartelijk bedanken voor de komst en de enthousiaste reacties. Uiteraard grote dank ook aan onze sponsoren en donateurs, die het ons mogelijk maken deze voorstellingen te brengen. Nu is het eerst weer klaar en gaan we nadenken, hoe we dit succes kunnen voortzetten.

Toeristen hals over kop vertrokken van Koloebabwe
Gisteravond is de groep toeristen uit Nederland, die vol verwachting op ons anders zo rustige eiland waren aangekomen, hals over kop vertrokken met de speciale goederenvlucht van de KLM. De achterblijvers, een naar eigen zeggen, woest aantrekkelijke welgestelde dame, de reisorganisator en de piloot van het privé vliegtuig, waarmee de hele groep was aangekomen, zijn naderhand ook vertrokken. Naar verluidt bleef het in de MFA in Oosthuizen nog lang onrustig.

Vijf mooie voorstellingen en bijna allemaal uitverkocht
Met veel plezier hebben wij 5 keer gespeeld. Uitgaande van de reacties heeft het publiek weer genoten. Hebt u deze hilarische voorstelling moeten missen, dan zien wij u graag volgend jaar bij een volgende productie. En bedenk, zodra de kaartverkoop start, gelijk kaartjes kopen, want het gaat altijd heel snel.

 

 

logo facebook