Nieuws

Rabo Clubsupport


Nieuwe voorstellingen
Toneelgroep Burgernut pakt de draad weer op. In augustus 2022 beginnen wij weer met repeteren. Wij gaan ons voorbereiden op een vrolijk stuk, met enkele nieuwe spelers. Nader nieuws volgt. Houd onze Facebookpagina in de gaten.
En noteer maar vast in uw agenda: 18 – 19 – 20 – 25 – 26 november 2022.

Jubilarissen bij Toneelgroep Burgernut
Afgelopen vrijdag, 5 april 2019, zijn na afloop van de première van Club’68 enkele leden gehuldigd;
allereerst voor 10 jaar lidmaatschap:

  • Laura Herlé-Ruys
  • Gerard Meij en
  • Bram Schavemaker

voor 25 jaar lidmaatschap: Christa van Baar-Jantjes. Zij kreeg een oorkonde met een zilveren insigne.

voor 50 jaar lidmaatschap: Margreet van Rijswijk-Vink en Jan Slager. Voor hun jarenlange inzet voor, en in het bestuur van, Toneelgroep Burgernut kregen zij door burgemeester Sievers van de gemeente Edam-Volendam de gemeentelijke legpenning in brons uitgereikt. Daarnaast ontvingen beide leden een oorkonde met gouden insigne met 2 saffiertjes.

5-6-7-12-13 april 2019
Speelde Burgernut 

“CLUB 68”

Lucinda is de gelukkigste vrouw op aarde! Zij runt de nachtclub “Club 68”, is stinkend rijk en sinds kort getrouwd met de liefde van haar leven, Hugo. Lucinda is dol op haar kleindochter Lilly en sinds kort heeft zij er door haar huwelijk met Hugo ook nog twee “leuke” stiefdochters bij gekregen. Toch?

Welke deal heeft Hugo gemaakt met Al Brown, de Nederlandse zakenman die het helemaal gemaakt heeft in Amerika? Brown heeft een tv-zender, die vooral slechte reality-soaps en talentenjachten uitzendt. Wat zijn zij samen van plan?

Al’s kleindochter Sophie lijkt heel schattig, maar samen met haar “BFF” Rani van Leer kraakt ze iedereen af, inclusief haar moeder Cassandra. De over het paard getilde Sophie krijgt binnenkort echter een bijzondere verrassing te verwerken.

Is echt alles op tv te koop, zoals Al zegt, dus ook een jury? Zullen Lucinda’s beste vriend Don en de rest van het club-personeel er achter komen “Who’s the next Diva”  is?

“CLUB 68” is een leuke voorstelling met een lach en een traan. De voorstelling is geschreven door Rob van Vliet en geregisseerd door Gerard Meij. Programma.

Kaarten zijn online te koop en bij Kadoshop Ieniemienie, Raadhuisstraat 35 te Oosthuizen en voor zover nog beschikbaar aan de zaal. Maar let op, wilt u zeker zijn van een kaartje, bestel snel, want op=op!

25-26-27 januari 2019
Burgernut Jeugdtoneel presenteert:

“Wie gelooft en nu nog in Sprookjes?”

 Er was eens een mooi dorpje, waar iedereen elkaar kent en het gezellig heeft met elkaar. Tot op een dag de burgemeester op de zolder van het gemeentehuis een heel bijzonder sprookjesboek vindt…
En dan loopt er ook plotseling nog een geheimzinnig figuur rond in het dorp, die verdwijnt als er mensen komen. Zeer verdacht, die is vast iets van plan. 

“Wie gelooft er nu nog in Sprookjes” is een vrolijke en spannende voorstelling voor alle leeftijden, gespeeld door het jeugdtoneel. In deze tot de verbeelding sprekende voorstelling komt de wereld van de sprookjes op een bijzondere manier tot leven. De voorstelling is geschreven door Richard Backers. Programma.

28 maart 2018
Het zit er weer op, twee weekenden lang hebben we allemaal heel erg genoten!
Van een geweldig geschreven stuk en niet te vergeten van het ontzettend enthousiaste publiek!
Wij hebben met veel plezier mee gedaan aan “Ja ik … STAAK!” en vijf fantastische voorstellingen gehad.
Bedankt en tot volgend jaar!

29511662_624862807853940_5172415033218721388_n

Bekijk hier een korte impressie van:  Ja ik…STAAK!

17 maart 2018
De premiére gisteravond was een groot succes! Mis het gaat niet. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor zondagmiddag 18 maart 2018 (tot 15:00 uur nog te koop bij IenieMienie van anders aan de zaal). Ook voor aanstaande vrijdag zijn er nog een paar kaarten. Graag tot ziens!

9 maart 2018
Let op: de voorstellingen van 16 en 24 maart 2018 zijn helemaal uitverkocht!
De (internet) kaartjes voor 17 maart zijn ook uitverkocht. U kunt nog wel via internet bestellen voor 18 en 23 maart 2018!

Bij IenieMienie are er nog een paar kaarten voor de voorstellingen van 17, 18 en 23 maart as
Wacht dus niet te lang, wil op = op!

Maart 2018

Zet het vast in uw agenda !!! 16/17/18/23/24 maart 2018  hebben we op de planken met: Ja ik … STAAK!

Kaarten zijn vanaf 24 februari 2018 te koop op de website en bij Kadoshop Ieniemienie.

Dit stuk is een avondvullende komedie, die wederom speciaal voor onze vereniging is geschreven door toneelschrijver Rob van Vliet. Een komedie over een vakantie waar kan worden genoten van de liefde, familie en relaties met de lusten en de lasten.

programma-2018-ja ik staak_burgernut-druk-lc

Januari 2018 

Kindertoneel

In januari hebben de kinderen weer veel enthousiasme een schitterende uitvoering neergezet.
Helaas gooide de griep een beetje roet in het eten en kon één speelster geven helaas niet meedoen, maar evengoed keer keer keer op keer dat we dat de kinderen en publiek hebben genoten van hun toneeldagen!

poster-kindertoneel-2018_burgernut-website

2017
Wat hebben wij genoten van onze voorstellingen en van ons enthousiaste publiek van de komedie Hebzucht . Hebzucht was een avondvullende komedie, die speciaal voor onze vereniging was geschreven door toneelschrijver Rob van Vliet. Wij bedanken leden en publiek voor de mooie tijd samen!

Dit kan je opnieuw genieten van onze voorstellingen. Met in januari 2018 ons op jeugdtoneel en in maart laten wij zelf weer op de planken.

collage hebzucht

logo facebook