Programma “$ HIT-travel”

“$ Hit-travel”

De voorstellingen zijn: 2,3,4,9 en 10 februari 2024. De voorstelling op 4 februari is ‘s middags, de andere voorstellingen zijn ‘s avonds. Het wordt gespeeld in MFA De Grote Molen in Oosthuizen. De kaartverkoop begint op 19 januari aanstaande bij Kadoshop Ieniemienie, Raadhuisstraat 35 te Oosthuizen en via deze website.

Uiteraard hebben wij ook deze keer na de voorstelling weer een verloting met mooie prijzen. Dit keer met een wel heel bijzondere hoofdprijs: een Puch e-bike type E-Soul N7 ter waarde van € 1.549,00 beschikbaar gesteld door Fred Kooij Auto’s.

Bij aankoop van € 10,00 aan loten krijgt u een speciale bon, waarop u uw naam en telefoonnummer kunt plaatsen. Deze bon stopt u in de ‘Fred Kooij Auto’s prijzenpot’ die u in de zaal aantreft. Na afloop van de vijf voorstellingen zullen wij een datum via Facebook bekend maken waarop de trekking van het winnende lot zal plaatsvinden. De winnaar wordt gebeld en uitgenodigd in de showroom van Fred Kooij Auto’s voor de uitreiking van deze bijzondere prijs.
Wij zijn Fred Kooij Auto’s bijzonder dankbaar voor het beschikbaar stellen van deze mooie prijs.